El Quadis s'afiança a la 5a plaça de la Lliga Premaat

En waterpolo comencem el repàs pel Mediterrani - Quadis de la lliga Premaat 

De fet era un duel dels destacats del cap de setmana i no va decepcionar. Amb parcials de 2 a 3, 4 a 4, 1 a 1 i un 3 a 2 final, el Mediterrani - Mataró de la lliga premaat masculina va acabar amb empat a 10. 
En un duel on els mataronins sempre van portar la iniciativa en el marcador. De fet en 5 ocasions van arribar a guanyar amb dos gols de diferència. Però també en 5 ocasions el partit va estar empatat. En la darrera ocasió, fins i tot els locals haguessin pogut capgirar el partit. Benjamin Stevenson va ser l'autèntic heroi dels locals, aconseguint marcar fins a 6 dels 10 gols del seu equip. Pel Quadis destaquen els dos gols del jove Pol Daura, reivindicant-se com a un dels jugadolrs que poden ser clau a la 2a volta. Tambgé en van marcar 2 German Yañez, Marc Corbalan i Edu Mínguez. 
Amb aquest empat els mataronins mantenen les diferències amb els del barri de Sants, que queden a cinc punts i això si amb 8 jornades encara per disputar-se.

 

El femení suma 12 victòries seguides

El Centre Natació Mataró segueix líder i sense problemes aquest cap de setmana derrotava el Catalunya, el penúltim classificat. 15 a 4 final després de parcials còmodes de 4 a 2, 5 a 1, 3 a 0 i un definitiu 3 a 1. En un partit on va destacar el poder golejador d'Irene Gonzàlez i Anni Espar, màximes golejadores del partit amb 4 gols cadascuna. Però la jugadora més ben valorada va ser l'argentonina, Helena Lloret, que va marcar dos gols però va fer un partit  molt complert. 
El Centre Natació Mataró té 6 punts de marge respecte el Mediterrani, 12 i un partit més amb el Sabadell, 14 amb el Sant Andreu i 15 amb el Terrassa.