El Quadis no pot amb el CN Catalunya

Els mataronins, sense Veich ni Grummy, sucumbeixen a l'ordenada i tancada defensa gracienca

El Quadis Centre Natació Mataró no pot fer-se seva la victòria davant el Catalunya (8-9) i deixa de ser invicte al grup per la permanència. L'equip de Beto Fernàndez era conscient de les dificultats que presentava el partit, sobretot per les baixes a la plantilla de Ramiro Veich i Grummy. Però també de les complicacions tàctiques que tenia davant. I la veritat és que com deia el mateix tècnic, a l'equip li va faltar d'ordre en atac, davant una zona molt ben situada i tancada, que impedia als seus jugadors connectar amb el boia. Si a això li afegim una manca d'encert en atac, i sobretot en home de més, trobem algunes de les claus per la derrota per 8 a 9. Beto Fernàndez parlava d'aquests errors.

És una assignatura pendent aquest any,. Ens està costant fer molts gols de superioritat numèrica i això ens condiciona els partits. Hem de seguir treballant. Sabem que tot pesa una mica més, perquè ara mateix estem en una fase que no convida a motivar-te, perquè estem acostumats a jugar a dalt, i ens condiciona el fet de jugar a baix.

A la tercera part es va passar del 4 a 5 al 5 a 8 i ja va deixar el partit molt complicat pels mataronins, que tot i això van reaccionar i van situar-se amb opcions d'empatar el duel a 8 gols. Però el Catalunya, amb Víctor Andrade com a màxim golejador amb 3 gols, s'enduia els tres punts, en una nova ensopegada en una temporada complicada pels mataronins.

Nosaltres ens hem de poroposar jugar amb ordre, seriosos i bé. Els objectius s'han esbait però hem de seguir treballant de la millor manera, i per tant és important seguir.

I és que a part dels resultats, la Covid i els problemes de salut tampoc ajuden. El duel ajornat per la disputa del Sud-americà per part dels dos jugadors sud-americans del Quadis, finalment no ha pogut comptar amb la seva participació. Ramiro Veich no ha pogut tornar d'Argentina, on va donar positiu per Covid-19 i segueix sense poder tornar. Gustavo Guimaraes Grummy ha estat baixa de darrera hora per un còlic nefrític que va tenir la nit abans del duel jugat ahir a la tarda.