El Quadis Mataró visita avui Can Llong

En waterpolo avui el Quadis Mataró té partit de lliga, a la Divisió d’Honor Masculina – La Lliga Premaat. Un duel més en aquesta recta final de campionat que el porta a jugar els enfrontaments més complicats de la temporada.  I és que l’equip de Beto Fernàndez ve de donar una magnífica imatge contra el Canoe. L’equip madrileny no està fent una bona temporada, però sempre és un equip complicat de superar. L’exigent calendari de final de lliga regular porta l’equip del Centre a enfrontar-se amb rivals de la part alta, i per tant a jugar-se la quarta plaça contra equips de potencial semblant o superior al seu. Avui li exigirà un Sabadell que de la mà de Quim Colet sembla que ha recuperat les sensacions respecte el mal inici e temporada. El partit es juga avui a tres quarts de nou del vespre a Can Llong.

Però atenció amb el calendari que li queda al Quadis d’aquí fins a finals de temporada regular. Barcelona a casa, Barceloneta fora i Mediterrani a casa seran claus per acabar de consolidar la quarta plaça. 

Avui també es juga el Barceloneta – Mediterrani, on els mataronins confien amb una derrota de l’equip del barri de Sants per mantenir-lo a certa distància. Depèn de com serien 8 punts, però amb un partit més pels de la capital del Maresme.