El Quadis Mataró juga avui a Tenerife davant l'Echeyde

Cartell del partit que es juga aquesta nit a Tenerife

Avui el Quadis Mataró juga a dos quarts de deu (22:30h hora peninsular) contra l’Echeyde. Un partit que es va aplaçar per la disputa del sud-americà. I on hi participaven, amb la selecició argentina, els jugadors del Quadis Ramiro Veich i German Yañez. Una bona oportunitat per seguir demostrant els punts fort de l’equip, i en el que es podria considerar el darrer dels partits còmodes d'aquí fins a finals d'any.

De totes maneres un dels principals maldecaps pel tècnic, Beto Fernàndez, és com gestionar el doble desplaçament, avui a Canàries, i el de dissabte a Madrid per jugar contra el Canoe, i que els viatges que es faran al mateix dia del partit no afectin als seus jugadors. A més avisa que més els hi val no badar, perquè ja tenen l’experiència del partit de la temporada passada on les coses no van ser tant fàcils.

Una de les claus serà la defensa. En els 5 partits disputats ha encaixat 25 gols, una mitjana de 5 gols per partit, una mitja més baixa que la dels gols encaixats per Barceloneta, Barcelona o Mediterrani que són els que el segueixen a la classificació de menys golejats al conjunt mataroní.

D’aquí han sortit 4 victòries per tant sols una derrota, una bona dinàmica que es podria veure incrementada avui. De fet, com dèiem el d’aquesta nit es presenta com un duel assequible, potser el darrer fins a finals d’any. I és que a partir d’aquí, i fins el Nadal, esperen Canoe a Madrid, Sabadell com a local, Barcelona a l’Escullera, Barceloneta de nou a la Joan Serra i Mediterrani a la Josep Vallès. Un final de primer volta que acabarà de definir les aspiracions d’un equip que no renuncia a res.