El Quadis Mataró ja és a Croàcia per jugar-hi l'Eurocup

El Quadis Centre Natació Mataró va marxar ahir al matí cap a Split. Amb el desplaçament a Croàcia torna a Europa després d’un parèntesis d’una temporada i ho fa amb ganes d’allargar el somni europeu, com a mínim una ronda més.

A l'equip no el guanyen per ganes. Els integrants de la plantilla saben de la dificultat de poder jugar a a Eurtopa i ho volen aprofitar perquè l'experiència no sigui massa curta. L’expedició marxa amb tots els efectius possibles, per enfrontar-se a 2 rivals que li posaran les coses difícils, i un altre considerat com a ventafocs. El Quadis Mataró començarà enfrontant-se avui a  l’equip amfitrió, el Molnar Split, demà a dos quarts de set de la tarda jugarà contra el Mediterrani i tancarà diumenge contra l’Amberes belga, a priori el rival més assequible del grup. Amb el bagatge de la copa Catalunya, on han disputat un duel de quarts i la final a 4 del darrer cap de setmana, els mataronins aspiren a poder-se classificar entre els dos primers.

La darrer actuació del Quadis a Europa els mataronins van passar la primera ronda, com a quarts de grup. Passaven els 4 primers, i en segon ronda van quedar-se a les portes de passar. Van empatar a punts amb el Jadran Split, però van acabar cedint per goal average en una eliminatòria disputada a Budapest i on els mataronins es van queixar i molt de l’actuació arbitral que no va ajudar a aconseguir el passi. Tots els partits d'aquest retorn europeu del Quadis es podran seguir en directe per Mataró Televisió i Mataró Ràdio, en una programa especial per seguir la participació europea de l’equip mataroní.

 

Informa: JM.Spà