El Quadis Mataró guanya sense vistositat a Tenerife (5-10)

Aquesta és una setmana de dos desplaçaments fora del territori català, i això en waterpolo és notícia, perquè els desplaçaments de lliga fora de Catalunya es conten amb els dits d’una mà.

Però al Quadis, dos d’aquests desplaçaments, se li han concentrat en pocs dies de diferència. I la intenció del cos tècnic és que els viatges es notin el mínim possible. Ahir al matí l’expedició del Quadis viatjava cap a Tenerife per enfrontar-se a l’Echeyde equip de la part baixa amb la intenció de tirar-lo endavant i sumant 3 punts.

I així ha estat. L’equip mataroní ja està tornant cap a l’aeroport del Prat amb els 3 punts a la butxaca. En un duel amb molts component contraris.

Parcials de 1 a 3 al primer període , empat a 1 per arribar al descans llarg amb un marcador de 2 a 4, al tercer període s’hi arribava amb un 4 a 8, i el darrer parcial de 1 a 2, deixant el definitiu 5 a 10. A nivell golejador, tot i el poc encert dels mataronins destacar  al capità Àlex Codina i a Pol Barbena, autors d’un hat trick cadascú. En un partit amb una bona defensa, encaixant només 5 gols, però amb un joc no gaire vistós.

Arribats avui a mateix de Tenerife l’equip farà una sessió de recuperació i començarà a mirar el duel de dissabte al migdia a la piscina del Pez Volador contra el Canoe.