El Quadis Mataró cau als quarts de Copa

El Quadis Mataró queda eliminat als quarts de final de la copa del Rei on perd per 12 a 13 enfront el CN Terrassa.

El partit ha començat amb possessió mataronina però gols egarencs, mitjançant Alberto Barroso. I és que els tres primers atacs del Quadis s'han estavellat tots al pal. 

Amb el 0 a 2 sí s'ha pogut veure el primer gol, marcat per Àlex Codina, dels de Beto Fernàndez, però ha estat al setè atac. De fet, i atac següent, Marc Corbalan ha fet l'empat a dos. A manca de 52 segons per tancar el primer quart, Sanahuja amb un gran gol ha establert el 2 a 3, i a menys de 4 segons Òscar Aguilar ha fet el 2 a 4.

Si el segon quart podia començar diferent, no ho ha fet. Víctor Gutiérrez ha establert el cinquè, tornat, això sí, per Grummy. Gol doblement respost. Germán Yáñez, en un contraatac, ha marcat de nou pels mataronins.

El Terrassa posaria de nou terra pel mig (4-6). El setè, de penal, ha suposat el hat-trick de Barroso. Un 4-7 a 4.44 per arribar al descans. L'encert golejador global l'ha seguit el segon de Corbalan (5-7) i el primer de Sergio Prieto (5-8). Resultat amb el que s'ha arribat al descans.

Al tercer quart sí han estat els mataronins els primers en avançar-se, amb gol de Grummy. Un temps mort, l'entrada de Víctor Fernández i un bon gol del 5 mataroní han tornat el Quadis al joc. El parcial s'ampliaria amb gol de penal de Germán Yáñez. 8 a 8 i tornar a començar.

Un 3 a 0 de parcial trencat per una contrafalta quan els mataronins iniciaven atac que ha suposat el 8 a 9 de Barroso. Però el Mataró, en el millor moment de partit, hi ha tornat. 9 a 9 fet per Edu Mínguez. Mario Lloret primer, i Lluc Bertran després, han evitat el desè, perquè el fes un dels seus companys, Grummy. 
El Terrassa, que mai havia anat per darrere el marcador, ha empatat a deu. 

L'últim quart ha començat amb gol del Terrassa. De fet els avui visitants al marcador han fet el 10 a 12, que s'ha reduït a l'11 a 12. Els gols no han quedat aquí, i el Terrassa hi ha tornat, pel darrer i definitiu 12 a 13. 

El Mataró ha tingut el darrer llençament, que no ha entrat. El camí a la Copa acaba aquí.