El Quadis es queda a dos segons d'una victòria històrica

Si hi ha un equip que a tot un campió com el Barceloneta se li dona malament, aquest podem dir que és el Quadis. Fa 3 temporades va aconseguir empatar a 8 al complex esportiu Joan Serra, i la temporada 2015/2016 va empatar als Banys de Sant Sebastià. I aquest cap de setmana empatava a 10, després d'un partit que tenia guanyat a 2 segons pel final. Un duel marcat per un gran primer quart favorable al Quadis per 1 a 4. 
I és que el primer quart començat amb sorpresa. El Mataró obria la llauna i portava la iniciativa en els primers compassos del matx. Els maresmencs van estar més encertats i aquesta efectivitat els permetia emportar-se el primer parcial. En el segon quart l’equip mariner posava una marxa més. L’Atlètic-Barceloneta amb un bon joc coral va saber trobar els espais i arribar a la porteria per retallar distàncies. Tot i això al descans s'ho arribava amb un 4 a 6 favorable a l’equip visitant.
La reacció dels locals seguia en els tercers 8 minuts. 7 a 9 per encara el darrer dels parcials, un últim quart bastant desequilibrat que ha acabat amb un empat “in extremis” dels mariners als últims segons. Dos segons abans de finalitzar, l’Atlètic-Barceloneta, amb un xut de Marc Larumbe, ha aconseguit empatar contra el Mataró, amb un resultat final de 10 a 10.