El Quadis es prepara per Europa

El Quadis Mataró ha passat per l’empresa Javier Equip -dedicada a la perruqueria i estètica- per fer-se els darrers retocs abans de la seva reestrena europea.Una reestrena que s’afronta amb la intenció, com diu el seu tècnic Beto Fernàndez, de poder aprendre una mica més i donar experiència a un equip molt jove.

I és que molts dels jugadors de l’actual plantilla ja han tingut algun tipus d’experiència europea, però sense ser jugadors importants quan fa 5 anys el Quadis va jugar per últim any competició europea.Ara hi tornaran amb el recolzament i l’experiència d’una de les incorporacions, l’argentí German Yañez.

Javier Marin i l’staff de Javier Equip han rebut amb els braços obertsa la plantilla apostant per recolzar l’esport local i donar un impuls a l’equip.

El Quadis Mataró marxa avui cap a HongriaVol fins a Budpest i desplaçament amb autocar fins arribar al municipi de MiskolshiTemps per fer una presa de contacte el mateix dimecres i preparar-se per l’inici de la fase de 5 partits. El primer partit demà davant un dels més forts, el Primorak Kotor.