El Quadis davant el repte de reafirmar la 4a plaça

Després de 17 dies des del darrer partit de lliga el Quadis Mataró torna a la competició aquest vespre. Ho fa enfrontant-se al Club Natació Barcelona a la Nova Escullera. En un duel clau de cara a les opcions de mantenir la quarta plaça.

Aquestes dues setmanes sense partit han permès a l’equip treballar alguns dels aspectes que Beto Fernàndez, el tècnic del Quadis, creia que l’equip havia deixat de fer bé en els darrers partits. De fet el duel és d'alt voltatge. Mataronins i cenebistes ens tenen acostumats a partits renyits i igualats, on petits factors marquen el desenvolupament dels enfrontaments. Sense anar més lluny en el partit de la 1a volta disputat a la piscina del complex esportiu Joan Serra empat a 6. A la lliga regular de la temporada passada els dos duels van acabar amb el mateix resultat de 7 a 4 favorable al Quadis. Però aquesta superioritat no es va traslladar durant els play off. Els dos equips es van trobar a quarts, sent el Quadis quart i el Barcelona cinquè. Els barcelonins van guanyar el primer duel a Mataró, per 4 a 5.El Centre recuperava el factor psicina amb el 6 a 7 a l'Escullera en el segon duel de l'eliminatòria. En el tercer i definitiu, de nou a la capital del Maresme, el CNB s'imposava per 8 a 9.(03/05).

En aquesta temporada el Quadis Mataró té 3 punts de marge amb el Sant Andreu, que això sí té un partit més. Amb una victòria deixarien a 6 punts els andreuencs i el Barcelona a 10 punts, però tot el que sigui no guanyar permetrà confiar als de Toni Esteller en poder-se apropar als mataronins. Pol Gomà, Fran Valera o Joel Esteller seran jugadors a tenir presents si es vol tornar avui a la nit amb algun resultat positiu de la piscina de la Nova Escullera.