El Quadis comença bé la temporada

Si la temporada passada es va quedar a les portes de l'ascens a la màxima categoria, el primer equip masculí del Quadis Mataró de tennis taula vol tornar a tenir opcions fins al final per ser equip de la Superdivisió masculina. Després de diversos mesos els jugdors encara recorden com van quedar-se a les portes

De moment, però, el camí per tenir opcions fins a finals de temporada ha començat bé.

Aquest diumenge sumaven la seva segona victòria de la temporada en el grup 2 de la Divisió d'Honor i està en el grup capdavanter després de les dues jornades disputades. De fet comparteix primera plaça amb el Badalona, on hi juguen els ex del Centre Toni Prados i Joan Moregó, i el Borges B. Dos dels possibles rivals a finals de temporada.

El duel de diumenge davant la Zubia va començar amb 3 victòries. Xavier Peral, Sergi Grau i Yordi Jason Ramos situaven el 3 a 0 al marcador.Els andalusos van reaccionar situant el 3 a 2 i posant la por al cos al Quadis.Ramos, però, va aconseguir el definitiu 4 a 2.
El proper dissabte dia 14 a les 17 hores l'equip mataroní torna a jugar a casa rebent un dels equips amb el que comparteix la primera plaça, el Borges B.