El Quadis CNM de tennis taula derrota un rival directe

El Quadis Centre Natació Mataró de Tennis Taula ha guanyat un dels partits clau de la temporada. I és que l’inici irregular de la temporada l’ha portat a lluitar per evitar la part baixa, i el Club Natació Sabadell és un dels equips implicats també en aquesta lluita. A part d’aconseguir finalment la victòria, el resultat de 1 a 5 pels mataronins permet tenir una bona diferència en el marcador, clau en cas de possibles futurs empats a la classificació. Després del segon partit que establia el momentani empat (1-1) la superioritat del Quadis va ser total i de manera seguida van guanyar els quatre enfrontaments següents i amb resultats que no donaven opció als vallesans, que impotents es van veure superats pels jugadors del Centre, que van jugar va un nivell molt alt.

Xavier Peral, un dels jugadors del planter mataroní, destaca el fet d’haver aconseguit la victòria contra un rival directe i també davant la millor tripleta que podia presentar el club vallesà.

El Centre Natació Mataró ocupa la 6a posició, però no pot relaxar-se, perquè entre el 5è classificat i el darrer només hi ha quatre punts de diferència.