El Quadis CNM busca un bon resultat d'Oradea

Un partit mol igualat. Així preveu el boia del Quadis Mataró Edu Mínguez el partit d’aquest vespre contra l’Oradea (corresponent als quarts de final de l’EuroCup). L’objectiu dels de Beto Fernàndez per avui és clar: treure un bon resultat que els permeti mantenir intactes pel partit de tornada les opcions de passar a semifinals. U dels jugadors a tenir en compte  en compte en atac d’aquest Oradea, segons Mínguez, és el japonès Yusuke Inaba. És per això que miraran de limitar la seva participació en el joc del conjunt romanès. Aquesta no serà l’única amenaça, ja que l’Oradea també té a les seves files el boia de la selecció de Ruamania Ramiro Georgescu. Una bona defensa, executar bé els homes de més i no sortir adormit són les claus per Edu Mínguez per intentar sorprendre l’Oradea.

Si Inaba i Georgescu són claus en l’atac del conjunt romanès, el brasiler Gustavo Guimaraes ho és pels mataronins. A més, el valor de Grummy en aquesta eliminatòria és doble, ja que l’any passat va jugar a les files de l’Oradea de Dorin Costras.

Un Oradea que aquesta temporada ja s’ha trobat amb dos equips catalans més en competició europea, com són el CN Barcelona i el CN Terrassa. Als barcelonins els va guanyar a la primera fase de la Champions, mentre que contra els egarencs no va poder guanyar cap dels dos partits que van jugar a la tercera fase de la màxima competició europea. El partit començarà a les 7 del vespre hora romanesa, a les 6 hora catalana.