El Quadis CN Mataró vol seguir sent competitiu

Aquesta tarda, a les 18h, rep el CN Catalunya amb la intenció de mantenir-se invicte en la segona fase

El Quadis Centre Natació Mataró juga el partit més important de la segona fase que el pot reafirmar com a líder de la fase de la permanència. El Catalunya, una de les sorpreses agradables de la temporada, visita a partir de les 6 de l atarda la piscina olímpica del complex esportiu Joan Serra.

En una temporada complicada, i massa curta pel que fa objectius, el Quadis Centre Natació Mataró s’ha posat un objectiu clar; ser competitiu en tots els partits, sigui el rival que sigui.

Acostumats a lluitar fins al final per ocupar places europees, la lluita per la permanència i el fet de tenir-la pràcticament assegurada des d’un inici, podria fer perdre al·licients competitius a la plantilla, però res més enllà de la realitat. Mario Lloret, el porter del Quadis explica com afronta l’equip aquesta segona part de temporada.

Aquest any no podem estar al grup de l'1 al 6, al grup fort de la lliga, on normalment ens trobem competint, tot i ser un dels objectius principals d'aquesta temporada. En aquesta segona fase l'objectiu que ens hem marcat és competir treure els millors resultats i el partit contra el Catalunya no serà diferent. De fet és l'equip més fort de la segona fase.

Però avui a partir de les sis de la tarda té un dels compromisos més complicats en el grup de permanència.- S’enfronta a un Catalunya que ha estat una de les sorpreses de la temporada. Després de passar diverses temporades sense pena ni glòria, els graciencs han aconseguit formar un equip jove i amb talent, que ha posat en problemes a la majoria d’equips durant la primera fase del campionat. Com el Mataró van ser els primers en quedar fora del seu grup, i contra el Quadis voldran demostrar el salt qualitatiu respecte temporades anteriors. El porter Mario Lloret explica per on passa la victòria d’aquesta tarda.

Pel que hem vist basen el seu joc en una defensa bastant ordenada i forta, i per tant la victòria passa per aconseguir bones accions d'atac i intentar aprofitar-ne el màxim.

El duel el podran seguir pel canal de Youtube de Mataró Audiovisual i veure’n les imatges i escoltar els protagonistes durant el Mataró al Dia de les 8 del vespre.