El Quadis CN Mataró reforça la fórmula d'èxit

El Quadis Mataró també debutarà de forma oficial a la Copa Catalunya. Una de les competicions on els mataronins dipositaran els seus esforços. I per aconseguir estar entre els millors en totes les competicions estatals, també ha incorporat a un jugador. Oscar Aguilar, provinent del Terrassa, arriba per nodrir de veterania un equip que en aquest aspecte té dos pols diferenciats. Jugadors experimentats amb joves promeses del waterpolo que no deixa de treure la pedrera del Centre. Una fórmula on la mescla de veterania i jovenut ha donat els darrers èxits de l'equip.
Aguilar ha de ser un dels jugadors referents cara a gol. L’efectivitat ofensiva i la veterania que pot aportar son dos dels aspectes que el tècnic Beto Fernàndez confia que li pugui aportar al ‘equip. Un bon reforç per una plantilla que també podrà disposar, un any més, del brasiler Grummy. Gustavo Guimaraes ha tornat de Brasil on ha pogut seguir entrenant-se durant aquests mesos d’aturada i vacances.
La lliga ha tingut diversos moviments en un mercat mogut. En el cas del Mataró les renovacions i el fitxatge d’Aguilar son claus per mantenir-se en la lluita per totes les competicions estatals. Grummy explica que per ell l’equip ha fet un pas endavant.
El debut dels mataronins en competició oficial, serà el dissabte 19 de setembre a la piscina del Poble Nou. En la fase de grups també s’enfrontaran al Mediterrani i al Molins de Rei, aquests dos partits com a locals, el dimecres 23 i el dimecres 30 de setembre respectivament.