El Quadis CN Mataró jugarà la final a 4 de la Copa Catalunya

El Quadis Mataró pateix però guanya el seu primer partit oficial.

Un duel que es presentava amb baixes importants a la disciplina mataronina, entre elles la del golejador brasiler Grummy, que encara no s’ha incorporat en els entrenaments, o la dels seus dos porters.

Un duel que va començar amb un 2 a 0 inicial que semblava presagiar un duel còmode, però el Catalunya de Tato Garcia va trigar ben poc en demostrar el contrari. Al final del primer quart els del barri de Gràcia ja guanyaven per 2 gols a 3.

L’atac del smataronisn que a partir del segon gol havia disminuït la seva efectivitat va tornar a ser letal a partir dels segons 8 minuts i a la mitja part ja guanyava per 7 a 5, després d’un parcial de 5 gols a 2.

La iniciativa dels mataronins va seguir en el els dos darrers quarts, emportant-se un partit que permetrà a la plantilla disposar de dos partits més per preparar el debut europeu de la propera setmana.

Una de les curiositats del partit disputat ahir va ser que el Quadis Mataró no va poder jugar amb cap dels seus dos porters. Ni Mario Lloret ni Marc Pannon van poder defensar la porteria mataronina per motius personals. Un fet que va obligar al tècnic Beto Fernàndez a començar el partit amb el porter de l’equip juvenil del club, Marc Gutiérrez, i fins i tot, a partir del segon quart, amb el jugador Víctor Fernàndez, que no ho va fer pas malament.

També va tenir minuts un altre producte de la pedrera del Centre, Marc Vera amb minuts durant el partit d’ahir.

La semifinal, contra el Barceloneta que es va desfer del Barcelona, es jugarà dissabte. L’altre semifinal la disputaran el Terrassa, que va guanyar el Sant Andreu, contra el Sabadell, que es desfeia del Mediterrani.

 

Informa: JM. Spà