El Quadis CN Mataró emparellat amb el Barceloneta a la Copa

Els mataronins esperaven un sorteig més benèvol per poder arribar el més lluny possible

Després de quedar relegats a la lluita per la permanència, el Quadis Centre Natació Mataró ha vist com la darrera opció de poder fer alguna cosa important aquesta temporada queda gairebé impossible.
I és que el sorteig de Copa del Rei celebrat aquest dimarts al migdia a les instal•lacions Pere Serrat de Barcelona, seu de la competició del proper 12 al 14 de març, no ha estat benèvol pels interessos del Quadis. El rival dels mataronins en l’eliminatòria de quarts de final serà, ni més ni menys, que l’Atlètic Barceloneta.

Els dos darrers cops que mariners i mataronins s’han enfrontat en eliminatòria de Copa va ser la temporada 2017/2018 a Tenerife, perdent per 14 a 4 en quarts de final i en la final d’aquesta Copa de la temporada 2014/2015, perdent també per 11 a 5. Aquesta darrera és la millor actuació dels mataronins en una competició on històricament han tingut molts problemes per passar de la primera eliminatòria.  
La verotat és que ens ha tocat el pitjor dels rivals que ens podien tocar, perquè és com si juguessom contra la selecció espanyola
L’eliminatòria entre Quadis Mataró i Barceloneta serà la primera de quarts de final que es jugarà el divendres a dos quarts de dotze del migdia. 

Pel tècnic, Beto Fernàndez, el desitjable per l’equip era poder mesurar forces amb rivals de l’altre grup, davant els que no han jugat aquesta temporada, com Terrassa, Barcelona o Mediterrani. Però això no passaria fins a una més que improbable final, perquè d’aconseguir la gesta i passar a semifinals el seu rival seria el vencedor de l’eliminatòria entre Catalunya i Sabadell, el segon millor equip del grup mataroní en la primera fase de la lliga.
En l’altre part del quadre, Sant Andreu – Barcelona i Mediterrani – Terrassa completen la competició. 

Les semifinals es juguen el dissabte i la gran final, d'una competició suspesa la temporada passada, el diumenge al migdia