El Quadis CN Mataró de tennis taula tanca la fase regular

El Quadis Mataró de tennis taula ha tancat la temporada regular. Ho ha fet amb dos partits durant el cap de setmana que no han fet més que confirmar la segona posició del grup 1 de la divisió d’honor masculina, per darrera de l’Irun Leka Enea B, filial d’un equip de la superdivisió masculina i que per tant no pot aspirar a l’ascens.

Els mataronins rebien dissabte l’equip del Marpex Beraun Errentería, 4t classificat de la categoria, que va fer un partit molt complet, superant  al quadre mataroní per 2 a 4. Els bascos marxaven amb una diferència de dos punts guanyant els primers dos partits, reduïa les diferències el Quadis amb l’1 a 2, però la millor efectivitat dels visitants els va portar a situar l’1 a 4, que només Xavier Peral podia reduir posant el 2 a 4 definitiu.

Després d’aquesta derrota, el diumenge el Quadis Centre Natació Mataró tancava la Fase Regular amb una victòria ajustada contra el sisè classificat la Universidad de Burgos, que com l’Errentería -el dia anterior- va plantejar diversos problemes a l’equip mataroní.  En aquest cas el triomf va ser pels locals que amb 3 a 3 al marcador van emportar-se el duel amb el partit de dobles. Dos partits d’alta exigència que venen perfectes de cara a la fase de grups.

Ara fa 7 temporades el club mataroní va organitzar unes fases. Fa 7 anys, tot i la seva joventut, tant Ramos com Xavier Peral van estar presents a la fase que va acabar donant l’ascens a l’equip mataroní. Recordem que el quadre mataroní tindrà una primera oportunitat d’ascens, amb el duel directe amb el Leganés. Si guanya serà nou equip de la superdivisió masculina, si perd haurà d’esperar a jugar contra el millor de les eliminatòries entre segons i tercers.

Informa: JM.Spà / M.Castilla