El Quadis CN Mataró cau eliminat de la Copa Catalunya

Contra el Barceloneta els mataronins van aconseguir, tot i les baixes, reaccionar al 7 a 0 inicial i posar-se en partit durant diversos minuts

Imatge promocional del partit @CNAB_oficial
Imatge promocional del partit @CNAB_oficial

I acabem amb un apunt de waterpolo perquè ahir es va jugar el duel de tornada de quarts de final de la Copa Catalunya entre Barceloneta i Quadis Mataró, amb derrota dels mataronins per 18 a 7. Un duel marcat pel 7 a 0 encaixat entre el primer i l’inici del segon quart. Lluny de marxar del partit els mataronins van aconseguir endur-se el segon quart per 4 a 5, i disputar el tercer que va acabar amb un ajustat 3 a 2. Van ser els millors moments del quadre mataroní que aconseguiria un parcial al seu favor de 3 a 7, entre el 7 a 0 de l’inici i el 10 a 7 de mitjans del tercer quart. Els darrers 8 minuts començaven amb un 12 a 7 que els mariners acabarien rematant amb un parcial de 4 a 0.

L’eliminatòria, doncs, queda vista per sentència i el Quadis s’acomiada de la competició. En el partti d'anada van perdre 5 a 13. Un partit d'anada jugat ara fa 4 mesos i mig.