El Quadis CN Mataró allarga el seu retorn europeu

El Quadis Mataró estarà a la segona fase europea d'aquí a dues setmanes.

Ho ha certificat aquest matí després de guanyar el tercer duel d'aquesta primera fase, i qu eel Mediterrani, l'altre ewquip català del grup, tornés a guanyar i tanqui la primera fase mab un ple de victòries. 3 triomfs en 3 partits i líder de grup.
Els mataronins s'enfrontaven a la ventafocs, un Antewerp belga que només ha aconseguit posar la por al cos de lequip diorigit per Beto Fernànbdez, quan ha neutralitzat el 2 a 0 inicial favorable al Quadis. Però del 2 a 2 al 7 a 2 al final del primer quart. I a la mitja part el partit seguia el matyeix ritme, amb el 14 a 4. El ritme ha baixat una mica al tercer període, això si, victòria mataronina també en el tercer parcial per 4 a 1. I ja amb el parti decidit els mataronins han acabat sentenciant i deixant el marcador final amb un 23 a 7.

Destacar a nivell golejador que només Loste s'ha quedat sense veure porteria. Loste i evidentment els dos porters. Marc Pannons i Mario Lloret que han compartit porteria, dos quarts per cadascú. Gustavo Guimaraes Grummy amb 6 dianes ha estat el màxim golejador del partit, seguit per Lluc Bertran i Àlex Codina amb 4 dianes.

El duel entre Mediterrani i Mornar no ha tingut gens d'història i els del barri de Sants han aconseguit la victòria de forma clara per 6 a 10, un partit que la mitja part ja guanyaven per 2 gols a 7.
Ara els dos equips esperen rivals per la segona fase. Una fase que es jugarà d'aquí a 15 dies i els dos clubs ja han mostrat el seu itnerès per poder acollir aquesta fase. De jugar-se a Mataró la seu dels partits seria la piscina del complex esportiu Joan Serra.