El Quadis CN Mataró acaba quart a la Copa Catalunya

En waterpolo s’ha disputat aquest cap de setmana la final a 4 de la Copa Catalunya, i ho ha fet amb doble derrota del Quadis Mataró en una competició disputada a Tarragona.

Dissabte perdia una de les semifinals contra l’Atlètic Barceloneta, en un duel trencat al segon parcial amb un 5 a 2 favorable als mariners. El partit acabava amb un marcador de 13 a 6 amb un nou parcial desfavorable als interessos de l’equip que dirigeix Beto Fernàndez, aquest cop per 4 gols a 1.

En el partit pel tercer i quart lloc els mataronins s’enfrontaven a un renovat Terrassa, al que li posaven les coses difícils durant el primer quart. 8 primers minuts igualats, amb empat a dos al marcador, que es trencava en els segons 8 minuts, amb un 5 a 1 que deixava el partit molt de cara pels de Dídac Cobacho. Al final 7 a 11 pels egarencs.

La final disputada entre Barceloneta i Sabadell acabava amb triomf dels primers, que un any més s'han proclamat campions de la competició.

Aquest cap de setmana ja ha tingut minuts a les files mataronines el brasiler Gustavo Guimaraes Grummy, que ha de ser un dels puntals de l'equip.