El Quadis certifica l'accés a la fase d'ascens a Superdivisió masculina

Flora Khassanova i Xavier Peral parlen durant un partit

Un any més el Quadis Centre Natació Mataró de tennis taula tornarà a jugar les fases d'ascens a superdivisió masculina.
Els dos triomfs aconseguits en terres granadines el passat cap de setmana han certificat matemàticament el seu accés, que es podria culminar també amb una primera posició.
I és que els mataronins, amb dos partits per jugar es troba amb els mateixos punts que l'Assa Alicante, amb qui tenen l'average igualat, després de perdre allà per 5 a 1 i guanyar, com a local, pel mateix resultat.
El darrer cap de setmana els de Flora Khasanova sumaven la victòria per 2 a 4, primer davant el Club Deportivo Huetor Huelva, i posteriorment davant La Zubia, pel mateix resultat.
La temporada dels palistes mataronins és molt bona. Destaquen per exemple Sergi Grau, que és un dels millors palistes del grup amb un total de 31 victòries, el millor percentatge junt amb dos palistes més, els dos de l'Alicante, el rival directe dels mataronins. Aquest dissabte, Sergi Grau, guanyava a Nikita Kirillov, que fins ara només havia perdiut 4 partits en tota la lliga.
Tampoc es pot desmerèixer el paper de Xavier Peral, amb 29 victòries i 11 derrotes.
Aquest cap de setmana tancaran la fase regular amb doble jornada. Dissabte a les 11h al complex esportiu Joan Serra davant l'Hispalis i diumenge a domicili del Borges.