El Quadis busca la gesta per mantenir la quarta plaça

La 4a plaça, que donaria avantatge de piscina al Quadis en els play off, depèn del resultat que faci en la darrera jornada. Però mantenir-la no serà fàcil. Els mataronins necessiten guanyar a casa. Fins aquí fàcil. Han guanyat 7 dels 10 partits que han jugat al complex esportiu Joan Serra, perdent-ne només 1. Però el repte és infinitament complicat si el rival que hi ha davant és l'Atlètic Barceloneta, l'equip que acaba de classificar-se entre els 8 millors d'Europa.

En aquest sentit l'equip ha treballat durant tota la setmana per arribar el màxim de bé possible al duel de demà a les 6 de la tarda que es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio. Històricament no es gaire descabellat que els mataronins plantin cara als mariners, i que fins i tot puguin sumar algun punt com fa dues temporades. Però en aquesta ocasió només 1 no seria suficient per mantenir la quarta posició, perquè el CNB, màxim rival dels mataronins, i amb dos punts menys i goal average al seu favor, visiten la piscina del Echeyde tinerfeny, que jugarà la promoció de descens. Segona el tècnic Beto Fernàndez, les possibilitats de victòria passen per alguna cosa més que el propi partit.

Cal recordar que l’equip ha aconseguit, una temporada més, classificar-se per disputar la propera temporada competició europea. I ho ha tornat a fer amb un equip conformat pel 90 per cent amb jugadors de casa. 3 juvenils, 2 absoluts de primer any, 6 jugadors de la casa més que consolidats més Ramiro Veich, German Yañez i Edu Mínguez.