El Port de Mataró acull la 28a edició de la Travessa Nedant al port

El Port de Mataró va acollir, ahir al matí, una de les activitats més tradicionals de les Santes Esportives: la Travessa Nedant al port, que ja porta 28 edicions. Com és tradicional, la prova es divideix en dues curses: la de 500 metres i la de 1.000 metres.

En la distància llarga de la categoria absoluta es van imposar Abel Reyes, amb un temps de 9 minuts i 47 segons, i Mariel Cachon, que va fer 13 minuts i 27 segons. En la juvenil, Reyes i Andrea Grau van ser els guanyadors. Els vencedors de la primera cursa van ser en categoria aleví, Ian Patiño i Nora Reina, en infantil, Laia Gil. En categoria màster, Carles Mancera i Elvira Fagundes, i en veterans els guanyadors van ser Carles Riverola i Montse Morera. D'entre els participants de la prova de mig quilòmetre va nedar David Bote, alcalde de Mataró. Els nedadors de més edat que es van llençar a l'aigua, però, van ser José Luís Devoto i Isabel García, una tradicional d'aquestes cites.

Ahir diumenge, una cinquenta de nedadors i nedadores van participar en la distància llarga mentre que 75 ho van fer en la curta.

Informa: A. Andrés / E. Andrés / J. Rabassa