El planter del CH Mataró femení, pilar del nou projecte esportiu

Ha estat un estiu complicat pel CH Mataró, que ha vist com el primer equip femení s'ha desfet. El planter, sempre prolífic, és el pal de paller del nou projecte que encapçala Albert Bou. Algunes de les jugadores tenen experiència a OK Lliga, mentre d'altres debutaran en dinàmica de primer equip. Unificar criteris és el principal objectiu del tècnic. La principal dificultat, segons Bou, seran els equips que es tanquin al darrera i facin un hoquei menys vistós i més defensiu.

Pel que fa a la meta esportiva, no és altra que el retorn a la màxima competició. Per aquesta temporada, s'ha canviat de format i la lliga es disputarà en forma de playoff, pel que convé aconseguir una bona posició. S'espera un inici complicat de temporada pels molts canvis que hi haurà.

Per tal d’assolir aquest ascens i pal·liar les diverses baixes que ha tingut l’equip aquesta temporada, Bou compte amb la incorporació de la veterana Marta Mompart. Una jugadora que espera que pugui aportar experiència a un equip format per moltes jugadores de la base. La incorporació de Mompart, de moment, és l’única que ha realitzat el club aquest estiu. Tot i això, Bou resta a l’espera de poder incorporar una segona jugadora.

La plantilla encara no està tancada del tot. El club es troba al mercat intentant incorporar a una nova jugadora que, de moment, no en revela el nom.