El PA Mataró, preparat per presentar ''Alternativa'' a l'Estatal

El grup gran de show del PA Mataró tancarà la temporada a Reus aspirant a la 10a plaça. Es pot seguir en directe per tvmataró

Aquest cap de setmana Reus acull el campionat d’Espanya de grups grans de show de patinatge. Després de molts entrenaments i d'una 3a plaça al territorial de Barcelona, i una 6a al Campionat de Catalunya, el grup de show del Patinatge Artístic Mataró amb el seu disc "Alternativa" tancarà la temporada a l'Estatal.

Juliana Giovanardi, entrenadora PA Mataró. Hem fet molt entrenaments de peus i coreografia. Una coreografia que parla de corrent electrònica, i a patins traslladem aquesta idea.

Aquestes darreres setmanes, després del Català, les patinadores del club han estat perfeccionant el disc per arribar el millor possible a la cita Estatal.

Clàudia Carnota, capitana PA Mataró. Com que hi ha més temps per preparar-ho hem pogut anar pulint, estructures i formacions

L’estatal serà una prova de foc. Cert que la temporada passada ja hi van participar, però la Covid ho va enrarir tot, no hi va haver tants grups i alguns no tenien el disc acabat. Ara volen mesurar les forces amb els 22 grups que hi participen, i perquè no aspirar a un top 10. 

Juliana Giovanardi, entrenadora PA Mataró. Nosaltres volem treballar perquè es vegi la qualitat tècnica i individual que hem fet aquest anys. Nosaltres estaríem molt contentes amb un top 10, però és complicat perquè és el primer Estatal amb tots els equips.

Dissabte, a partir de les 6 de la tarda, es podrà seguir tota la competició per tvmataró.