El PA Mataró ja prepara el retorn a les competicions

L'atletisme o el patinatge són dels pocs esports que han pogut salvar, no tota la temporada, però si part d'ella. En el cas del patinatge tot i que s'han suspès competicions d'àmbit estatal i internacional, s'han pogut mantenir algunes proves. De fet el comitè català de patinatge artístic de la Federació Catalana ha establert uns criteris pel que resta de temporada 2020.

En aquest sentit, no es faran els campionats de Catalunya previstos de Lliure, Figures Obligatòries, Parelles i Inline, i en el seu lloc s'han programat proves en format Open pels campionats de Catalunya, Federació i Copes Catalanes. Unes competicions que es disputaran en disc llarg i no es tindran en compte les places de qualitat que s'assoleixin. Tampoc es tindran en compte en l'Open Catalunya de solo dance, que es crea amb les mateixes condicions que en el lliure i adaptat a la situació.

L'Open Catalunya Xous Promoció es farà en les condicions normals, i a les proves i trofeus d'iniciació, cada territorial programarà les que el calendari permeti, això si, amb un nou sistema d'avaluació. Unes competicions que s'ultimen, des de finals del mes de maig a la pista poliesportiva de Cirera i al pavelló Jaume Parera. 

La primera competició prevista per aquest 2020 es disputaria els dies 12 i 13 de setembre i serà la preselecció Open Barcelona benjamí, aleví i infantil. Just el primer cap de setmana de confinament el Patinatge Artístic Mataró tenia previst portar a terme el seu criterium. Una prova d'importància esportiva, perquè representa el punt de partida de la temporada, però també important per l'economia de l'entitat.

Però el Criterium no es va poder fer i això ha suposat una sèrie de problemes afegits als esportius. El presiden,t Xavier Trigo, també explica que el club, tot i aquest maldecaps, ha pogut adaptar-se prou bé en aquesta situació.

 

Tags: