El PA Mataró es prepara pel Campionat d'Espanya aleví i infantil

Les tradicionals vacances del mes d'agost agafen als patinadors a la recta final de la temporada, i encara amb diversos campionats per disputar. Al pavelló Jaume Parera l'activitat gairebé no s'ha aturat i l'entrenadora del Patinatge Artístic Mataró, Eva Gallego , ha tingut molta feina per preparar els propers reptes dels seus esportistes. Ahir a la tarda, per exemple, eren molts els patinadors que seguien entrenant pels reptes que encara els hi queda aconseguir. I és que entrenar a l'agost, tot i que és dur, també té les seva recompensa.

De fet molts d'aquests patinadors i patinadores han encarat el mes d'agost, després que a finals de juliol es disputés el campionat de Catalunya de categories benjamí, aleví i infantil. En la més petita, la benjamí, sense plaça pel campionat estatal en joc, Elia Trigo era 2a i Clara del Pozo 9a.

En categoria aleví si que ja hi havia bitllets pel campionat espanyol de Saragossa de mitjans d'octubre. Bianca Gil amb una 11a plaça i Lluís Gámez amb un sots campionat aconseguien classificar-se per una competició que serà el seu debut en una prova estatal. En categoria infantil també hi serà Marina Trigo després de la seva treballada setena posició. Abans d'aquest campionat espanyol a Saragossa, tres patinadors més aniran a competicions europees. Pol Torres, Sandra Nuñez i Jordi Anfruns són tres exemples del bon present i gran futur que té l'entitat.

 

Informa: JM.Spà / M.Castilla