El públic torna a les graderies

Des del mes d'octubre que no es veia públic a les instal·lacions esportives de la capital del Maresme, tot i que hi ha clubs que esperen a després de Setmana Santa

El públic torna a les graderies

Tot això en un cap de setmana on el públic ha tornat a la majoria d’instal·lacions esportives de Mataró.

Un públic que va ser part important en el triomf que hem destacat en aquest bloc. La històrica participació de l’Advisoria per una fase d’ascens a Lliga Femenina es podia celebrar amb 90 persones a les graderies de l’Eusebi Millan.

També hem vist públic, sense arribar a omplir, al pavelló Jaume Parera en el duel de la Nacional Catalana Femenina, o de nou ahir diumenge a l’Eusebi Millan en partit de la 3a divisió de futbol sala entre Ciutat de Mataró i Vilassar de Mar.

Un públic que si va omplir ahir a la tarda al Municipal del Centenari. Les 250 localitats previstes es van omplir. Des de mes d’octubre que no es veia afició a les grades de les instal·lacions mataronines.

Però no a totes. De moment, clubs com el Futsal Mataró, el Centre Natació Mataró o el Joventut Handbol Mataró han decidit esperar a després de Setmana Santa per obrir les graderies. David Rivera és el coordinador del Futsal Mataró.

Aquest cap de setmana les graderies del Teresa Maria Roca, o del complex esportiu Joan Serra han quedat buides, seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport.