×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El novè derbi, el primer a Lliga EBA

Dissabte arriba el novè derbi de  de bàsquet la història entre els equips masculins de Boet i Mataró. Ho fa en un moment interessant i amb certs trets distintius. Primer, serà el primer derbi a la Lliga EBA, per tant, el de més nivell mai vist. Si més no per categoria. I servirà perquè un dels dos trenqui amb la mala ratxa de dues derrotes seguides que tots dos comparteixen. Els presidents de totes dues entitats van ser a l'espai La Conversa d'aquesta casa on van posar de relleu aquest partit.

Aquest serà el primer derbi per Joan Pi com a president. En canvi, Quim Navarro els ha viscut tots. Per tots serà un partit diferent. I tots no es refereix tan sols a nivell mataroní. Per la comarca i el bàsquet català és un encontre especial. Així els hi han fet arribar als dos presidents. El matx es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio i en streaming per MataróAudiovisual.cat.També es farà programació especial al Diumenge Esports i just després es repetirà el partit per Mataró Televisió.