El Molinos guanya el primer partit del 2020 i el Cirera empata contra el Sarrià

Primera victòria de la UD Molinos aquest 2020. Després de 6 jornades sense fer-ho, amb quatre derrotes i dos empats, els mataronins sumen tres punts vitals en les seves aspiracions a mantenir la Segona Catalana.  El rival era l'Europa B, cinquè classificat i per tant contrincant difícil. L'encontre no va viure cap gol fins al minut 82, quan Toni Martín va crear el deliri col·lectiu al municipal dels Molins-Vista Alegre. Jorge Manrique, al 88, deixava un 2 a 0 quasi definitiu.

I és que com ha confessat Palma, encara que els barcelonins van fer el 2 a 1, els punts s'han quedat a la capital maresmenca. Un premi a la feina feta per un Molinos que porta setmanes treballant molt bé.

Per la seva part qui no va poder sumar els tres punts, però sí en treu un empat, és la UD Cirera. 2 a 2 contra el Sarrià, el tretzè classificat. Era precisament els barcelonins qui s'avançava al minut 11. Gol tornat ràpidament pels cirerencs. Si l'1 a 1 era de Marc Palau, el segon, fet al 55, era obra d'Ibrahima Camara. Però al 79 Víctor Pérez establia el 2 a 2 definitiu. Polo destaca d'aquest partit la ratxa mataronina, molt diferent a la de la primera volta. Si el Molinos és tercer per la cua, a nou punts del proper rival, el Cirera és desè amb 30 punts.

Informa: F.Andrés/ P.Costa