El Mis Ibèrica Mataró jugarà la Copa de la Princesa

El Mis Ibèrica Mataró depenia d'ell mateix per estar el primer cap de setmana de febrer a Getxo, on es disputarà una nova edició de la Copa de la Princesa.

L'equip de Quim López, que abans del partit ja havia avisat que la Copa no era un objectiu, sortia a pista sense pressió, i cedint el control del partit a l'equip local que no els va saber gestionar. Tot i que les primeres ocasions i el domini inicial era favorable als madrilenys, acabaria sent el Mis Ibèrica Mataró l'equip més encertat davant la porteria contrària.

David Montero i Guillem Molist marcaven el 0 a 1 i el 0 a 2, respectivament, abans dels 5 minuts de joc. Tot i que l'equip madrileny aconseguia reduir les diferències, erea de nou Montero qui tornava l'avantatge de dos gols al marcador. Un marcador que no es mouria, tot i que els madrilenys disposaven d'una falta directa per targeta blava a Jordi Bartrés.

Les targetes blaves es convertien en protagonistes en els segons 25 minuts. 5 targetes blaves va veure l'equip local. I cap de les que van portar als jugadors mataronins al punt de falta directa va acabar amb gol. I tampoc les dues opcions de falta directa, amb les 10 i les 15 faltes dels locals. Tot i aquests errors el Club Hoquei Mataró aprofitava el descontrol local per anotar dos gols més (obra de Florenza i Cantero) per tancar el partit i tornar cap a la capital del Maresme amb 3 punts i un viatge cap a Getxo per jugar la Copa de la Princesa.