El Mis Ibèrica Mataró jugarà la Copa de la Princesa

El Mis Ibèrica Mataró jugarà la Copa de la Princesa

El Mis Ibèrica Mataró depenia d'ell mateix per estar el primer cap de setmana de febrer a Getxo, on es disputarà una nova edició de la Copa de la Princesa.

L'equip de Quim López, que abans del partit ja havia avisat que la Copa no era un objectiu, sortia a pista sense pressió, i cedint el control del partit a l'equip local que no els va saber gestionar. Tot i que les primeres ocasions i el domini inicial era favorable als madrilenys, acabaria sent el Mis Ibèrica Mataró l'equip més encertat davant la porteria contrària.

David Montero i Guillem Molist marcaven el 0 a 1 i el 0 a 2, respectivament, abans dels 5 minuts de joc. Tot i que l'equip madrileny aconseguia reduir les diferències, erea de nou Montero qui tornava l'avantatge de dos gols al marcador. Un marcador que no es mouria, tot i que els madrilenys disposaven d'una falta directa per targeta blava a Jordi Bartrés.

Les targetes blaves es convertien en protagonistes en els segons 25 minuts. 5 targetes blaves va veure l'equip local. I cap de les que van portar als jugadors mataronins al punt de falta directa va acabar amb gol. I tampoc les dues opcions de falta directa, amb les 10 i les 15 faltes dels locals. Tot i aquests errors el Club Hoquei Mataró aprofitava el descontrol local per anotar dos gols més (obra de Florenza i Cantero) per tancar el partit i tornar cap a la capital del Maresme amb 3 punts i un viatge cap a Getxo per jugar la Copa de la Princesa.