El Memorial Ernest Siquier, un referent de Les Santes Esportives

22 edicions més tard el Memorial Ernest Siquier continua sent referent dins el marc de Les Santes Esportives. Els participants es divideixen en dues proves diferents, pistola en aire i carrabina. En total en van ser 26, 16 del Tir Esportiu Mataró, que va completar 10 podis.

El guanyador absolut de pistola aire va ser Arnau Palou. Es va imposar tot i i no pertànyer a la categoria juvenil o sènior, on tenen 20 trets més per fer. Palou va fer una mitjana de  9 amb 175, demostrant el gran futur que té a l'entitat. Jornades com aquesta serveixen de finestra de promoció del tir.

Presents des de fa més d'una dècada a Les Santes Esportives, els premis, de Pere Coll, els va aportar la Direcció d'Esports de l'Ajuntament, que recolza aquesta tirada.

VII Tirada Open Arc Les Santes

Diumenge el Tir Esportiu Mataró i Can Canyameres van seguir tenint protagonisme. Es va dur a terme la VII Tirada Open Arc Les Santes, amb la presència d'una cinquantena de participants. Es tracta d'una competició a l'aire lliure pels voltants de la instal·lació, on l'objectiu són les diferents figures d'animals situades estratègicament. És d'una tirada oberta on hi van prendre part participants de diferents clubs, i on una de les guanyadores va ser Mireia Melendo Castaño, una sòcia de 12 anys del Tir Esportiu Mataró. Precisament l'Open destaca per l'edat dels tiradors que van d'entre els 9 als més de 70, que concretament van ser a aquesta edició.