El Mataró Parc Boet guanya el CB Quart (94-67) i fuig de les últimes posicions

Els de Mario Lousame s’imposen clarament gràcies a un tercer quart decisiu

El Boet supera el CB Quart i suma la seva tercera victòria

Després d’aconseguir dues victòries en els 6 primers partits de la temporada regular, al Mataró Parc Boet no li quedava més remei, aquest dissabte, de superar el CB Quart, un rival situat en penúltima posició, si volia allunyar-se de les últimes posicions. Certament el Boet ha aconseguit el seu objectiu però la seva victòria, no per clara, ha estat senzilla.

El Boet ha aconseguit establir un avantatge de 8 punts (20-12) a l’acabament del primer quart. En el segon, aquest marge en el marcador s’han incrementant progressivament. Els mataronins arribaven a la frontera dels 10 punts (28-18) a l’equador d’aquest quart. Tot i que semblava que havien posat la directa, la progressió s’ha frenat. Al descans llarg el Boet guanyava d’onze punts de diferència (39-28). El partit estava encarrilat per als locals però ni molt menys sentenciat.

Al començament del tercer període el Quart ha aconseguit trencar la barrera dels 10 punts i s’hi ha mantingut a prop durant uns minuts. El punt d’inflexió del partit s’ha produït a 4 minuts i escaig del final del període. El Boet es col·locava amb 15 punts de diferència (47-32) per primera vegada. A partir d’aquí, com si es tractés d’una bola de neu, l’avantatge local ha anat creixent fins als 27 punts (65-38) a l’acabament del quart.

En l’últim període, el Boet, després de superar els 30 punts de marge, n’ha tingut prou en administrar aquest avantatge per acabar guanyant el partit de manera clara i còmoda.

Antonio Ruiz (19 punts) i Miquel Àngel Fons (18), han estat els màxims anotadors de l’equip mataroní.

Parcials: 20-12, 19-16, 26-10, 29-29

Informa: Jordi Rabassa