El Mataró Parc Boet es fa fort a casa

El Mataró Parc Boet guanya però ho fa en un partit menys còmode de que la classificació podria preveure. 75  a71 contra el Barberà que en tot moment es va mantenir dins de l'encontre, marcat per les lesions anteriors a l'encontre. 
La primera part, com acostuma a passar a l'Eusebi Millan, va estar marcada per un alt percentatge d'anotació. Al descans de fet s'hi va arribar amb el 42 a 40 a l'electrònic, amb una reacció visitant al segon quart.
A la represa, els boetistes van baixar el seu ritme ofensiu per potenciar la seva defensa, en un encontre que no es va tancar mai, com explicava després del partit Carles Canals, del Mataró Parc Boet.

Al minut 30 els taronges van fer 3 punts més gran la diferència per arribar 5 per sobre i als últims 10 minuts el Barberà tan sols va poder-ne remuntar 1 d'aquests punts. Una victòria de prestigi, segons el tècnic mataroní, Alberto Peña. El millor va ser Eric Mañès amb 21 punts i 34 de valoració. Al Baberà li va passar factura el seu baix encert des dels tirs lliures, un 36%.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés