El Mataró Parc Boet comença la pretemporada amb derrota

El Mataró Parc Boet ja ha disputat el primer partit de preparació de la nova temporada al Poliesportiu Eusebi Millan. Després d’unes setmanes d’entrenament i de cara a l’inici d’una Lliga EBA que comença el pròxim 22 de setembre, el conjunt mataroní es va posar a prova ahir davant un equip estatunidenc, el Brown Basketball. Un conjunt molt físic, el nord-americà, que s’ha imposat en el marcador per 63 a  80. Una de les noves incorporacions del Boet Mataró, Àlex Castro, busca igual que la resta de l’equip, trobar la forma física al més aviat possible.

Provinent del Bàsquet Lliçà d’Amunt amb un perfil baix i ràpid, Castro és una de les noves peces amb qui comptarà el tècnic Alberto Peña. L’entrenador del Boet Mataró s’ha mostrat satisfet del treball realitzat per l’equip sobre la pista en aquest primer partir de pretemporada. 

A falta de poc més de tres setmanes perquè comenci la Lliga EBA, Peña s’ha mostrat cautelós amb els objectius de l’equip per la temporada. Anar pas a pas i intentar guanyar el màxim de partits possible són les seves indicacions.

Tot i la derrota per disset punts davant l’equip nord-americà, el partit ha permès agafar sensacions a un Boet Mataró focalitzat en arribar en el millor estat de forma a l’inici de la Lliga EBA.  

Informa: A.Durán / E.Andrés