El Mataró Parc Boet aconsegueix la primera victòria a domicili

Quart desplaçament i primera victòria de la temporada del Mataró Parc Boet lluny de l'Eusebi Millan. Ho fa en un partit molt complert a la pista del Quart on hi guanya per 83 a 99. Sense el referen ofensiu boetista, Marc Rubio, els mataronins van estar molt encertats des de bon començament. El primer quart, de predomini ofensiu sobre les defenses, va acabar 34 a 31, i el segon 21 a 22. Si ofensivament els taronges van fer una bona primera part, a la segona van repetir, però també van millorar en defensa, fet que els va portar a vèncer ja de 10 punts a l'inici de l'últim quart. Aquest partit no suposa tan sols el primer triomf a domicili si no també el tercer en tota la lliga on el Boet guanya en el rebot i el primer en què ho fa clarament. Unes estadístiques rodones a nivell d'equip; es va arribar al 112 de valoració pel 57 del Quart. A nivell personal, Devon Drakeford es va erigir com l'MVP de l'encontre, fent 28 punts amb 10 de 13 des de la línia de 2 i enfilant-se fins al 32 de valoració. Marc Forcada va ser el líder ofensiu des de la línia de tres, amb 5 de 8 en triples. El Boet és vuitè, a una victòria de la tercera plaça.

Victòria del Masnou, derrota de l'Arenys Joventut

El VIVE El Masnou segueix intractable i suma una nova victòria. Aquest cap de setmana ho ha fet davant el Castelldefels. Els masnovins van fer un bon segon quart, que els va servir per remuntar els tres punts de desavantatge del primer parcial. La segona part va ser de control maresmenc, on vna sentenciar al tram final del matx. Tot i només anotar un tir de tres dels 15 que van intentar, major encert des de la línia de dos, on van fer més de la meitat de punts que els seus rivals, els va servir per sentenciar l'encontre. Les estadístiques van estar força repartides, d'on en van destacar Coffi, Valle i Adrian Sanchez.

L'Arenys Bàsquet no pot sumar la seva segona victòria consecutiva i, de nou, perd la jornada després de vèner. Cau per set punts de diferència, 80 a 73, enfront el Sant Josep després de pagar car un inici erràtic. 24 a 14 als primers 10 minuts, que poc a poc es reduirien. Al final del tercer quart tan sols es perdia de quatre punts, però no es va poder rematar la feina al final, i els badalonins van mantenir el triomf. Barrington Truss va ser el líder del Sant Josep, mentre que per part arenyenca, i com a MVP del matx hi ha Arnau Parrado: 22 punts, 4 de 4 en triples, 7 rebots i 29 de valoració. L'Arenys baixa de la quarta a la setena posició.