El Mataró Feimat prepara un projecte ambiciós

La Unió Esportiva Mataró Feimat està en plena pretemporada disputant partits amistosos per preparar-se de cara a la Lliga EBA. Els unionistes han mantingut el bloc de la temporada passada amb poques altes.

El conjunt entrenat per Charly Giralt ha incorporat a quatre jugadors a la plantilla: Jordi Estany, Marc Traver i Jordi Juanola que han pujat al primer equip provinents del sènior B del club. L'última incorporació ha estat Omaru Touré, un interior fort que ve del CB Vic.

Els jugadors que vénen del planter estan molt il·lusionats d'haver pujat al primer equip. Traver, base ràpid amb bon tir, i Juanola, un aler anotador, esperen poder ajudar a l'equip per aconseguir els objectius proposats i intentar tenir minuts tot i la competència que tenen.

Charly Giralt veu amb molta il·lusió i moltes ganes la nova temporada. Els objectius que proposa a l'equip són ambiciosos; fer-ho igual o millor que l'any passat.

La UE Mataró va guanyar el dissabte el primer partit amistós contra el Martinenc de Lliga EBA 80-71. Els pròxims partits de pretemporada seran contra el Castelldefels i el Roser. El dia 9 de setembre s'estrenaran a la Lliga Catalana a casa contra el Mollet.

Informen: A.Andrés / E.Andrés