El Mataró Feimat perd i queda eliminat

S'havien de remuntar 11 punts i no es va poder aconseguir. El Mataró Feimat cau per 54 a 64 davant el Quart i diu adéu a la final a quatre de la Lliga Catalana EBA. El partit va denotar el què és, el primer després de vacances i la retrobada amb la competició. 

Això ho demostra la primera part, molt fluixa d'anotació. 9 a 12 i 15 a 12 als dos quarts que van portar un empat a 24 a vestidors. El Mataró però havia de pensar en els 11 punts que arrossegaven de l'anada, fet que deixava un resultat insuficient. A la represa es va notar la millora. 20 a 22 per arrencar els darrers deu minuts per 44 a 46 i un final 10 a 18 on la remuntada va quedar lluny d'assolir-se. Per Charly Giralt va passar factura la manca d'encert que va tenir el seu equip. Bo i que pugui semblar un tòpic, per l'equip el més important és la lliga. Arrencaran amb l'avantatge d'haver competit entre setmana i per tant amb més ritme de competició. 

Ho faran diumenge a Salt, a tan sols 7km de Quart. Un Salt que és el cuer del grup C-A. El partit es disputarà diumenge a les 7 de la tarda.

Informa: F.Andrés/ M.Castilla