El Mataró Feimat es desfà del Valls

El Mataró Feimat es desfà del Valls

Nova victòria del Mataró Feimat que torna a ser aquell que va meravellar a principis de temporada. Triomf per 90 a 56 contra el Valls en un encontre encarrilat des dels primers minuts. Com la setmana passada, els unionistes han sortit endollats al primer quart, 19 a 6 de parcial amb un gran percentatge d’encert. Per Charly Giralt, l’entrenador del Mataró, la gran diferència al marcador ha estat la gran sorpresa.I és que els mataronins no han cedit en cap moment. Tal és així que als darrers minuts tot el peix ja estava venut. Si els parcials dels tres primers quarts ja són significatius, 24 a 13, 21 a 16 i 27 a 13, també ho és l'estadística de Cabrera. Doble figura amb 24 punts i 13 rebots en 30 minuts, que li valen un 39 de valoració. 

El Mataró es manté a mitja taula, vuitè, però cada cop més lluny de la zona perillosa. El Salt i el Cerdanyola han perdut i es mantenen com a últims classificats.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés

El Mis Ibèrica Mataró deixa enrere les dues derrotes seguides i venç al Vilafranca per 4 a 2 davant la seva afició. I això que va haver d’aixecar un 0 a 2 en contra. Ferran March va marcar als tres minuts de la primera part i Lluis Ferrer als 12, deixant un encontre complicat per davant pels mataronins. Però a la represa la reacció va ser instantània: 3 gols en 3 minuts capgiraven de cop i volta l’electrònic. Fet que destaca l’entrenador del Mataró, Quim López. Primer va ser Montero als 40 segons de la segona, després Florenza als 90 segons i finalment Bartrès just complert el minut 3. Un resultat que el Mataró va defensar amb cos i ànima i pel que va patir moltíssim. I això que el Vilafranca es va quedar amb un home menys durant dos minuts per blava a March. Ja a manca de 21 segons per acabar, Montero feia el seu segon i el quart de l’equip per deixar vist per sentència l’encontre que ho deixa tot igual per dalt, després de les victòries de Calafell, Sant Cugat i Alcobendas.