El Mataró Feimat busca la remuntada

Torna la competició, torna la Lliga Catalana EBA i amb ell el Mataró Feimat. Els unionistes tenen una tasca complicada davant el Quart. Segon a la competició regular, el conjunt gironí va colpejar primer i amb força a l'anada dels quarts de final de la Lliga Catalana disputada per Tots Sants. La tornada, just després de Nadal.

El partit d'anada va arribar dies abans de la derrota al Palau en el primer enfrontament entre tots dos conjunts. Ara, el Mataró haurà de remuntar els 11 punts de diferència per classificar-se. Charly Giralt és conscient que caldrà fer moltes coses bé per aconseguir el repte. El tècnic va recuperant efectius, bo i que encara no pot comptar amb Cabrera, lesionat de llarga durada. El partit de Lliga Catalana, més enllà de la pròpia competitivitat que té, també anirà bé per arribar a to a la lliga, que arrenca aquest cap de setmana.

L'encontre es disputa avui a dos quarts de deu de la nit al Palau d'Esports Josep Mora. Si el Mataró guanya per més d'onze punts, passarà a la final a quatre que es disputa el cap de setmana del 2 i 3 de febrer.

Informa: F.Andrés/ M.Castilla