El món del tennis es volca amb el II Memorial Georgina de Miguel

Per segon any consecutiu se celebra el II Trofeu Georgina de Miguel Antoja, en homenatge a la jove jugadora del club de Tennis Mataró que va ser víctima del càncer.
L’any passat es va portar a terme la primera edició amb un balanç molt positiu i per aquesta segona edició s'han introduït diversos canvis.

El cap de setmana passat van començar les eliminatòries del torneig de en categoria infantil i juvenil. Però entre les novetats més destacades per aquesta segona edició hi ha la disputa d’un partit entre Albert Ramos i Marcel Granollers.
 Al caràcter amistós del partit, però, la Federació Catalana –que col•labora amb l’esdeveniment- l’hi ha posat el títol de primer Màster Copa Catalunya. Un duel que es disputarà a dos quarts de dotze del migdia a les instal•lacions del Club Tennis Mataró. Una bona oportunitat per veure els dos tennistes catalans amb millor rànquing del moment en el circuit ATP. 

La cita a part de la col•laboració d'Albert Ramos i de Marcel Granollers, també ha tingut el recolzament d’altres esportistes com Rafael Nadal o Garbiñe Muguruza o molt altres que s’han unit a la causa a través de la donació de material per al sorteig solidari i la subhasta solidària per a recaptar fons que aniran directament destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu per a la recerca del càncer infantil. 

La jornada de diumenge començarà a les 9 del matí i hi haurà paradetes solidàries i l’entrada és gratuïta per tothom.