El llegat d'Alberto Peña a la banqueta boetista

El llegat d'Alberto Peña a la banqueta boetista

Fa 8 temporades, l’AE Boet Mataró fitxava Alberto Peña per dur la gerència i seure a la banqueta del sènior masculí. En aquell moment, el masculí jugava a la Tercera Catalana i el femení, a Segona, tots dos lluny de disputar categories d’àmbit estatal. Aquell mateix any però, 2013, el masculí aconseguia el títol de campió de lliga i també guanyava les fases, amb el què pujava a la Copa Catalunya per primera vegada a la seva història.

A la Copa l’equip s’hi va estar quatre temporades, en les que l’equip va disputar tres fases d’ascens i va guanyar la Copa Federació. La segona fase, la de la temporada 2016/2017, seria la de l’ascens a la Lliga EBA havent guanyat la final a 4, un altre debut històric que vindria acompanyat de la Copa Flama del Canigó. I a partir d’aquí, les tres temporades a EBA aconseguint la permanència, si bé aquesta última sense poder acabar la lliga.

Paral·lelament, sota la seva gerència el femení ha passat de 2a Catalana a la Lliga Femenina 2, amb títol a la Copa Catalunya i aconseguint també ser el millor a les fases d’ascens. En total, 9 títols en 8 anys pels dos sèniors taronges. Ara, Peña es posarà al capdavant de la gerència del Bàsquet Maresme Boet Mataró 3Viles, on no es posen sostre al projecte.