El Lima Horta atura la bona ratxa de l’Advisoria

Olga Ruano va ser la millor jugadora de l'Advisoria, i durant el partit va aconseguir superar la xifra de 2.000 punts a la Lliga Femenina 2

Ahir va jugar l’Advisoria Maresme el duel davant el Lima Horta corresponent a la jornada 14 de la Lliga Femenina 2. Un duel que hauria permès a l’equip mataroní, en cas de victòria, consolidar la tercera plaça, però el Lima Horta va ser massa rival per a les de Vizcaíno, que no van poder repetir el bon partit de diumenge a Sant Adrià.
Un duel que començava amb 3 primers quarts ajustats i amb les mataronines dins el partit per afrontar els darrers 10 minuts. Però les coses no van sortir en el tram final i un parcial de 6 a 19 condemnava les mataronines a la derrota per 38 a 59.
Un 1 de 16 des de la línia de tres també pot servir per explicar els 21 punts de diferència i el baix poder anotador de les mataronines. Dins les coses negatives, també Jordi Vizcaíno, el tècnic boetista, va acabar expulsat.
Olga Ruano va ser la més destacada del seu equip, anotant 14 dels 38 punts, i capturant 6 rebots, amb un 12 de valoració. Després del partit analitzava la derrota, la 5a de la temporada.
Per cert amb els 14 punts del partit d’ahir, Olga Ruano ha passat a la història del club i del basquet espanyol arribant als 2 mil punts anotats, des del seu debut la temporada 2009/2010 amb el Sant Adrià. Ara mateix la xifra l’ha situat en els 2.006 punts.