El Lidergrip CH Mataró es consolida a la zona mitja

El Lidergrip CH Mataró guanya al Cerdanyola i es consolida a la sisena posició

Lidergrip Mataró i Cerdanyola mesuraven les forces, aquest dimecres a la nit al Jaume Parera i León i en el marc de la jornada 18, per veure qui dels dos sortia reforçat per consolidar-se a la zona mitja de l'OK Lliga Iberdrola.
Un duel que va seguir el guió del partit de la 1a volta, però que aquest cop decantant-se del costat mataroní.

Aina Lleonart avançava el Mataró, després de superar la portera visitant rematant, al primer pal, un servei des de darrera la porteria.
En un contracop, el Cerdanyola aconseguiria empatar el partit. Tot i l’aturada de la portera, ahir titular, Vinyet Juncà, el rebot l’acabaria endinsant al fons de la porteria Carla Castro.

El joc va tenir moltes alternatives, joc directe amb poc encert i bones intervencions de les dues porteres. 

Però en poc més de dos minuts seria el Lidergrip Mataró qui situava el partit cap al seu costat. Carla Naranjo, amb un fort llançament, i Thais Pérez, a passada de Farners Prat, feien pujar un 3 a 1. L'avantatge no la podrien mantenir fins al descans. I és que el Cerdanyola aconseguiria reduir les diferències, després d’una jugada embolicada.

Després de veure 5 gols, la segona meitat seria molt més tranquil•la. Com a mínim pel que fa a moviments de marcador. El primer a canviar-lo seria el Cerdanyola. I ho feia a manca de 6 minuts pel final de partit. Les visitants tornaven a repetir el guió del partit de la primera volta. 

Amb empat a 3, les oportunitats van seguir. I de nou les porteres van jugar un paper clau. La jove Vinyet Juncà, va va aturar un 1 contra 1, i va permetre que a la jugada següent la capitana Aina Lleonart materialitzés el 4 a 3 que ja seria definitiu.

Els 3 punts situen el Lidergrip Mataró a la sisena posició, després de 18 jornades, i permet tenim el goal average particular guanyat amb el Cerdanyola, un rival que pot ser directe, a finals de temporada.