El líder Masnou, exemple a seguir

Quan mantens el lideratge durant un mes és símptome d'una bona ratxa. Però quan després de 18 jornades t'hi mantens, és que les coses rutllen. Que el Masnou sigui el líder no és casualitat. Ho va ser per primera vegada, compartit això sí, a la jornada 5. A la sisena, el 29 d'octubre, es va situar al capdavant en solitari. I d'això ja en fa 4 mesos. Ja sigui sol o amb algun equp més no ha deixat d'encapçalar la classificació. De 18 partits n'ha perdut tan sols 4, i ho fa amb un bàsquet senzill, efectiu i constant. Fet que desastabilitza als rivals, a qui sap portar al seu terreny.

També està jugant molt bé l'Arenys Bàsquet. Tot i les dues derrotes seguides. En tots dos casos s'ha perdut de ben poc i exhibint un bon bàsquet, en especial al darrer encontre. Fet pel que no s'han d'encendre les alarmes. Encara que per poc, César Saura recalca, una derrota ho és perdent d'un o de 100.

A l'Eusebi Millan pot semblar que les coses no van tan bé si es parla del seu objectiu de mantenir la categoria. Però la realitat és una altra i és que els mataronins es troben a tan sols una victòria dels arenyencs. El Boet és a una o dues jornades de confirmar la seva salvació quan encara en falten 8 per acabar la temporada. Tot plegat d'un mèrit enorme en el seu primer any a Lliga EBA. 

I amb aquest mateix objectiu s'hi troba el Mataró Feimat. Amb les cicatrius d'antigues batalles de guerra, els unionistes volen evitar un altre final de temporada d'infart i es disposen a viure tranquils les darreres jornades. Les dues victòries seguides hi ajuden. Una victòria a Lleida davant un dels millors equips del grup B deixa més a prop la continuitat dels unionistes a Lliga EBA.