El juvenil del Futsal Mataró vol seguir entre els millors de la Divisió d'Honor

El Futsal Mataró viu durant les darreres temporades èxits als primers equips, però també en el futbol base.

De fet que el primer equip masculí estigui nodrit de jugadors de la casa és perquè la feina que s'ha fet des de baix ha estat bona i ha permès que jugadors criats al Teresa Maria Roca juguin i triomfin amb el primer equip.

I és que el juvenil del Futsal ha acumulat les darreres temporades, una cinquena plaça, un sotscampionat i una quarta plaça a la divisió d'honor masculina, amb una semifinal de la copa Catalunya la temporada passada.

Ara l'equip vol mantenir l'exigència, i amb aquets objectiu ha començat una pretemporada. Aquest cap de setmana en la seva primera prova, perdia, però contra el Ripollet per un clar 2 a 5.

Pol Novo agafa el relleu a David Rivera al capdavant de l'equip i té com a obejctiu conjuntar l'equip, que manté bona part del bloc de la temporada passada, però que incorpora elements que encara han d'agafar certes dinàmiques.

La competició començarà el cap de setmana del 21 i 22 de setembre. Amb el Ripollet de primer rival i amb equips de nivell com el Barça o l'Induistrias Santa Coloma.