El juvenil del CE Mataró ja s'entrena

El segon equip del CE Mataró ha estat el primer a començar la pretemporada. El primer partit de lliga arriba el 5 de setembre

El juvenil del CE Mataró torna a la feina. El conjunt groc i negre és el més matiner a fer-ho i ja té focalitzat el seu debut al campionat, que serà contra la Grama el proper 5 de setembre. 

Ara, per davant, hi ha sis setmanes de preparació per arribar a to al debut de la temporada. Ho explica el segon entrenador, Marc Molina.

Hi ha moltes cares noves respecte l'any passat, i tot el temps que tenim per preparar la competició volem que sigui positiu per arribar en plenes condici0ns al primer partit de lliga.

La idea, com a tota pretemporada, és arribar físicament a punt, però també fer-ho cohesionats i amb les idees de joc clares. Són els objectius del cos tècnic durant les properes sessions d'entrenament. I pel què fa a les voluntats purament esportives, la prioritat passa per la permanència. A partir d'aquí, no es renunciarà a res. Les sessions mesclaran entrenaments i partits per poder arribar a punt al mes de setembre.

Informa: F.Andrés/ P.Villà