El Hapo CJH Mataró tanca temporada

La visita del Sant Cugat servirà per veure el darrer partit de Jan Bonamusa i Berenguer Chiva

Fotografia: Carme Balcells

Doble jornada d'handbol aquest dissabte a la tarda al Teresa Maria Roca. El primer plat, a partir de les 5 de la tarda, serà el duel del Hapo Joventut Handbol Mataró, en l'últim partit de la Copa Catalunya. La jornada es tancarà amb l'últim partit de la temporada del Hapo Joventut Handbol Mataró contra el Sant Cugat.

El Hapo Joventut Mataró rep dissabte a les 19 de la tarda a l'Handbol Sant Cugat en l'últim partit de la temporada. Serà un partit intrascendent pels dos equips, però especial pels mataronins ja que s'acomiaden de dos grans figures: Berenguer Chiva i Jan Bonamussa. Després de molts anys lligats a l'entitat deicideixen posar fi a la seva carrera esportiva.

Davant la derrota per la mínima contra el Poblenou, el Mataró té la possibilitat encara d'escalar dues posicions i acabar a l'equador de la taula de classificació. L'equip de Sergi Rodríguez, s'ha relaxat després d'aconseguir la permanència i passa per una mala ratxa de partits.

D'altra banda, el Sant Cugat, el tercer de la lliga, va perdre la setmana passada l'última oportunitat de pujar de categoria. Per tant, passi el que passi els dos equips l'any que ve es tornaran a creuar a la Primera Estatal.

Al partit d'anada, els mataronins es van veure superats en un duel que començaven traient de la pista al rival però que van acabar perdent per 30 a 27.