El Hapo CJH Mataró i el Sant Joan Despí empaten un partit igualat

A cinc minuts del final, els de Sergi Rodríguez guanyaven de dos gols de diferència

Joventut Handbol Mataro i Handbol Sant Joan Despí van saldar amb un just empat a 29 gols el partit que els enfrontava aquest dissabte al Teresa Maria Roca i en el qual, cap dels dos equips s’hi jugava res transcendental.

L’enfrontament va un continu teva-meva amb els dos rivals incapaços d’aconseguir un avantatge en el marcador que superés el gol de diferència en la majoria d’ocasions. A mitjan de la primera part el Joventut es col·locava dues vegades amb 3 gols de marge (7-4 i 8-5), marge que va ser ràpidament neutralitzat pel Sant Joan Despí. Al descans s’hi arribava amb empat a 16 gols.

La segona part va ser un calc de la primera. Aquesta vegada, el Joventut també es va col·locar amb 3 gols d’avantatge (28-25) al voltant del minut 22. A cinc minut de la conclusió els de Sergi Rodríguez encara disposaven d’un marge de dos gols a favor (29-27), marge que el Sant Joan Despí va aconseguit eixugar en el tram final del partit,

Edgar Sans, amb 10 gols, per part del sant Joan Despí I Bernat López, amb 7, per part del Joventut, van ser els maxims golejadors del partit.